Atenţionare de călătorie: Cod galben de vânt puternic pentru 16 regiuni din Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MAE atenţionează cetăţenii români care vor să meargă în Bulgaria că 16 din cele 28 de regiuni din Bulgaria se află duminică sub atenţionare de vânt puternic. Potrivit MAE, institutul meteo bulgar a emis pentru duminică un cod galben de atenţionare pentru vânt puternic pentru regiunile Vidin, Montana, Vratsa, Pleven, Veliko Târnovo, Ruse, Razgrad, Tărgovişte, Silistra, Şumen, Dobrici, Varna, Sliven, Stara Zagora, Plovdiv şi Pazardjik.

Românilor care în perioada imediat următoare vor merge către Bulgaria li se recomandă să urmărească cu atenţie situaţia din zonele respective, să respecte strict semnalizarea rutieră temporară montată şi indicaţiile/semnele autorităţilor de control aflate la faţa locului.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Sofia: +35929712858 şi +35929733510, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Bulgaria: +359879440758

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite