Atenţie la calea ferată! Aproape 4.000 de amenzi aplicate şoferilor într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 4.000 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţişti, în timpul unei acţiuni derulate pe 12 septembrie, la nivel naţional, pentru reducerea numărului de accidente de circulaţie care au loc la trecerile la nivel cu calea ferată.

În cadrul acţiunii organizate de Direcţia Rutieră şi Direcţia de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au dispus, ca măsură complementară, măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru 215 conducători auto, 73 nerespectând regulile de trecere la nivel cu calea ferată şi 42 depăşind pe platforma căii ferate, informează Poliţia Română.

În urma acţiunilor desfăşurate de peste 1.000 de poliţişti ai structurilor de poliţie rutieră şi transporturi, de la nivel teritorial, au fost constatate 34 de infracţiuni, dintre care 29 la regimul circulaţiei şi au fost aplicate 3.999 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 371 la nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, 3.441 la regimul circulaţiei şi 95 la alte acte normative. De asemenea, au fost retrase şi 99 de certificate de înmatriculare, potrivit documentului citat.

Poliţia Română recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie la trecerile de nivel cu calea ferată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite