ATENŢIE! Site-ul Ministerului de Interne a fost clonat. Nu furnizaţi date personale şi bani hakerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Site-ul MAi a fost clonat de hakeri
Site-ul MAi a fost clonat de hakeri

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne atenţionează că site-ul său a fost clonat de persoane necunoscute prin crearea unei paltforme web prin care hakerii le cer cetăţenilor li se cere să furnizeze informaţii personale sau sume de bani.

„Ministerul Afacerilor Interne a fost semnalat de existenţa în spaţiul virtual a unei pagini web care cuprinde elemente de identitate vizuală a site-ului instituţional al MAI prin care se solicită cetăţenilor unele date cu caracter personal şi/sau plata unor sume de bani invocându-se diverse fapte pe care aceştia le-ar fi comis”, se arată în avertismentul de pe site-ul oficial al Internelor.

Reprezentanţii Ministerului de Interne avertizează cetăţenii care accesează sau primesc astfel de solicitări să nu-şi facă publice datele solicitate şi să nu interacţioneze în vreun fel prin aceste platforme web.

„MAI anunţă public că singurul site al instituţiei este www.mai.gov.ro, iar orice altă pagină web nu ne aparţine. Pentru verificarea situaţiilor semnalate au fost sesizate structurile specializate de combatere a criminalităţii informatice”, precizează oficialii de la Interne.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite