Arin Stănescu, preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă, a încetat din viaţă

Arin Stănescu, preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă, a încetat din viaţă

Arin Octav Stănescu, preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România

Arin Octav Stănescu, preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România, a încetat din viaţă duminică, 27 decembrie. Stănescu avea o experienţă de peste 30 de ani ca avocat şi de peste 15 ani ca practician în insolvenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Arin Octav Stănescu, cunoscut specialist în insolvenţă, a fost în ultimii ani preşedintele Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR), preşedinte de onoare al Uniunii Profesiilor Liberale din România, vicepreşedinte al Uniunii Mondiale a Profesiilor Liberale şi membru în Consiliul Uniunii Avocaţilor din România.
 
El participând activ la elaborarea unor proiecte legislative, cel mai recent fiind cel al concordatului preventiv, ca o soluţie de salvare a comercianţilor de la faliment. De asemenea, Arin Stănescu a făcut parte din echipa de elaborare a noului Cod al Insolvenţei.
 
Arin Stănescu a fost fondator al casei de avocatură „Stănescu Miloş Dumitru şi Asociaţii“ şi al companiei RVA Insolvency. 
 
Arin Stănescu a acordat în ultimii ani mai multe interviuri pentru Adevărul Live, în calitate de reprezentant al administratorui judiciar al fostelor combinate Mechel şi de preşedinte al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România. 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările