Arestat pentru „iubire“ criminală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Fliter, bărbatul acuzat că şi-a ucis fosta prietenă cu 25 de lovituri de cuţit, a ajuns ieri după gratii. Poliţiştii spun că nu i-au putut oferi protecţie Cătălinei Popescu, chiar dacă ar fi cerut acest lucru, pentru că legea nu le permite.

Ieri, la ora 12.00, au început să bată clopotele bisericii în care a fost depus corpul neînsufleţit al Cătălinei Popescu, fata ucisă de fostul iubit cu 25 de lovituri de cuţit.

Rudele, prietenii şi toţi cei care au cunoscut-o au fost chemaţi pentru a-şi lua rămas-bun. Peste 500 de persoane au mers să o vadă, pentru ultima dată, pe mama lui Gabriel, băieţelul orfan de 5 ani.

Micuţul, rămas în grija bunicilor, a făcut continuu cu mânuţa spre cer, spunând că mama lui îl vede şi-l va ocroti. „Nimeni nu o va putea uita şi nici nu se va linişti până când criminalul nu va fi pedepsit", au spus rudele Cătălinei.

N-a făcut reclamaţie

Poliţiştii sibieni au descoperit că ameninţările din partea fostului prieten al Cătălinei au început în luna martie. De atunci şi până acum o săptămână, Oana Crâşmariu, sora victimei, susţine că a depus două plângeri la poliţie, una la 21 mai şi alta la 25 mai.

„Poliţia mi-a spus să merg cu fapte, să mă duc sâmbătă. Am fost sâmbătă, când sora mea era deja ucisă", spune, îndurerată, sora victimei. Oamenii legii susţin că la Poliţia Municipiului Sibiu a fost depusă o singură cerere, nu reclamaţie, în care sora victimei solicita ca lui Daniel Fliter, fostul iubit al Cătălinei, să-i fie restricţionate apelurile către numărul ei de telefon.

„Oricâte reclamaţii pentru ameninţare ar fi depus, rezultatul era acelaşi, pentru că legea nu oferă protecţie, nu e ca în America. Aceasta este o victimă a sistemului", spune comisarul Gabriel Dăbău, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale la Poliţia Sibiu.

Fostul prieten al fetei a primit ieri mandat de arestare preventivă pe 29 de zile, pentru omor calificat. „Am iubit-o mult. Îmi pare rău pentru ce am făcut. Vreau să spun familiei că regret", a declarat Daniel Fliter, în drum spre arestul poliţiei.

"Am iubit-o mult. Îmi pare rău pentru ce am făcut. Vreau să spun familiei că regret."
Daniel Fliter
suspect de crimă

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite