Peste 900 de jandarmi vor fi prezenţi marţi la Arena Naţională, la meciul de dintre echipele Steaua şi Chelsea. Ce reguli trebuie să respecte suporterii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 900 de jandarmi vor fi mobilizaţi pentru meciul de fotbal dintre Steaua Bucureşti- Chelsea Londra, din cadrul Champions League, care va avea loc marţi pe stadionul „Arena Naţională” din Capitală, începând cu ora 21.45.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.15, doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Cu ce nu au voie suporterii pe stadion

1.Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

2. Suporterilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces.

3.De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

4.Suporterii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

5. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite