Aproape o tonă de canabis, descoperită într-un microbuz, la Giurgiu. Drogurile valorează 9 milioane euro VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din vama Giurgiu au descoperit într-un microbuz înmatriculat în Serbia care voia să intre în România, cantitatea de 750 de kilograme de cannabis. Şoferul maşinii în vârstă de 32 de ani este acum cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de risc.

Un microbuz înmatriculat în Serbia, condus de un bărbat de 32 de ani, a vrut să treacă vama Giurgiu şi să intre în România cu o cantitate impresionantă de droguri.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au găsit mai mulţi saci de rafie în care se aflau pachete ambalate în folie de staniol. Sacii cântăreau, în total, aproximativ 750 kg şi conţineau o substanţă vegetală de culoare verde închis, presupusă a fi canabis.

Drogurile capturate în vama Giurgiu valorează, dacă ar fi comercializate pe piaţa neagră, aproximativ 9.000.000 euro.

Planta a fost ridicată şi trimisă pentru a fi expertizată la la Laboratorul de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul IGPR. În urma analizelor, s-a dovedit faptul că substanţa vegetală era cannabis.

Imagine indisponibilă

În cauză, cercetările sunt continuate de DIICOT Giurgiu împreună cu S.C.C.O. Giurgiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducerea în ţară de droguri de risc.

Cannabis Giugiu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite