Aproape patru kilograme şi jumătate de bijuterii din aur şi argint fără documente, confiscate. Administratorii unităţii din Târgovişte, cercetaţi penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape patru kilograme şi jumătate de bijuterii din aur şi argint, fără documente legale de provenienţă, au fost confiscate de poliţişti de la o firmă de bijuterii din Târgovişte. Administratorii unităţii sunt cercetaţi penal pentru contrabandă cu bijuterii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Raluca Florescu, „poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au depistat mai multe nereguli la firma de metale şi pietre preţioase din Târgovişte şi au solicitat personalului documente pentru bijuteriile care erau în unitate“.

„În urma verificărilor la o societate comercială, poliţiştii au depistat 752 de grame de bijuterii din aur, în valoare de 116.573, 95 de lei, 3.172,73 grame bijuterii din argint a căror valoare însumează 41.245,49 de lei, precum şi 130 de modele de verighete, cu o greutate de 548 de grame, din metal comun de culoare galben şi alb, pentru care administratorii societăţii nu au putut prezenta documente legale de provenienţă“, potrivit IPJ Dâmboviţa.


Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele celor doi admnistratori ai societăţii, sub acuzaţia de contrabandă cu bijuterii, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchetul Judecătoriei Târgovişte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite