Aproape 100 de poliţişti ies în stradă cu ocazia meciului de fotbal Dinamo Bucureşti – CFR Cluj

Aproape 100 de poliţişti ies în stradă cu ocazia meciului de fotbal Dinamo Bucureşti – CFR Cluj

De la ora 21.00, pe Stadionul Dinamo va avea loc meciul dintre Dinamo şi CR Cluj

Aproape 100 de poliţişti vor asigura ordinea publică şi siguranţa rutieră cu ocazia meciului de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj. Meciul se va juca pe stadionul Dinamo şi va începe la ora 21.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii vor acţiona, atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.
 
În acest sens, oamenii legii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.
 
Totodată, poliţiştii Capitalei vor accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.
 
Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă  risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei recomandă:
 
  • manifestaţi  răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
  • respectaţi indicaţiile forţelor de ordine  şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
  • nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi  autovehicule;
  • adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.
 
Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112. Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544
 
Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:
 
 
CFR Cluj s-a impus vineri, pe teren propriu, în faţa celor de la Dinamo, cu scorul de 1-0. „Feroviarii“ au reuşit să ţină de rezultat mai mult de o repriză, cu toate că au jucat în inferioritate numerică.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: