Apel disperat al jandarmilor pentru fetiţa unui militar. Copila are 9 ani şi are nevoie urgentă de o operaţie pe creier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apel disperat al jandarmilor pentru fetiţa de 9 ani a unui militar. Raluca Coşăreanu, o copilă plină de viaţă care îşi doreşte să ajungă balerină, are nevoie de o operaţie pe creier, iar intervenţia medicală este costisitoare.

“Cu speranţa că mă veţi ajuta, vă mulţumesc din suflet!”... aşa se termină scrisoarea unei mame care se luptă pentru viaţa Ralucăi, fetiţa ei, în vârstă de 9 ani. ”În spital, numărul crizelor s-a mărit, cu toate că era sub tratament, a ajuns la 130 de crize pe zi. Numele meu este Ionela Coşăreanu şi sunt o mamă disperată care vrea să-şi salveze fetiţa ce urmează să fie operată (chirurgia epilepsiei), dar care nu are posibilităţi materiale pentru acest lucru.“ 

Raluca Coşăreanu este o fetiţă de 9 ani, veselă şi mereu jucăuşă, aproape la fel ca orice copil de vârsta ei. Visul ei cel mai mare este să se facă balerină.

„Din păcate, boala nu i-a mai permis să se ducă împreună cu tatăl ei, colegul nostru, plutonier major Coşăreanu Iulian, la orele de balet. Raluca este elevă în clasa a II-a, la Şcoala Generală 164 din Bucureşti. Deşi are un tratament medical foarte sever, reuşeşte să obţină rezultate bune la învăţătură, însă simte că poate mai mult, dar povara bolii e prea grea pentru ea. Colegii şi doamna învăţătoare Mihaela Vlad au tot timpul grija de ea, la şcoală, atunci când crizele se manifestă. Noi, jandarmii, colegii lui Iulian, ne-am mobilizat şi i-am promis micuţei Raluca că o vom ajuta să-şi îndeplinească visul de a deveni balerin㐓, este mesajul adresat de Jandarmerai Română pe Facebook.

Imagine indisponibilă

Cei care vor să doneze pentru micuţa balerină o pot face la contul deschis pe numele 

Cosareanu Ionela Gina:

Cont in lei: RO36INGB0000999907314257

BANCA: ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala Bucuresti Adresa bancii: Bd. Iancu de Hunedoara, Nr.48, sector 1, Bucuresti

Cod SWIFT: INGBROBU Cod BIC: 606410008

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite