Apel al supravieţuitorilor din Colectiv pentru a merge la vot: Ştiu că te doare de cum a ajuns ţara asta, de corupţie, de birocraţie, de nepotisme VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tedy Ursuleanu îi îndeamnă pe români să meargă la vot. FOTO Eduard Enea
Tedy Ursuleanu îi îndeamnă pe români să meargă la vot. FOTO Eduard Enea

Tedy Ursuleanu şi alţi patru supravieţuitori ai incendiului din Colectiv au făcut un apel către români să meargă la vot în 11 decembrie, pentru a sancţiona corupţia, birocraţia şi nepotismul.

”Ştiu că te doare de cum a ajuns ţara asta, de corupţie, de birocraţie, de nepotisme. Dacă vrei drepturi egale şi legi care să te protejeze mergi pe 11 decembrie la vot!”, a scris Tedy Ursuleanu pe pagina sa Facebook.

Într-un clip video, supravieţuitorii din Colectiv au transmis românilor lai multe mesaje: ”Eu votez pentru că nu vreau să-mi mai fie frică să ies din casă”, ”eu votez pentru că nu vreau ca ceea ce ni s-a întâmplat nouă să se mai întâmple”, ”eu votez pentru că nu vreau să decidă altcineva pentru mine”, ”eu votez pentru că nu vreau ca ceea ce ni s-a întâmplat să fi fost degeaba”.

Tedy Ursuleanu,  a explicat de ce trebuie să mergem la vot: ”Înainte de Colectiv nu mergeam la vot. Eram o persoană care se pregătea să emigreze, voiam un job, voiam nişte drepturi, nişte reglementări exact aşa cum se întâmplă în străinătate, ştiam că la noi nu vor fi prea curând, însă acum sunt convinsă că dacă vom lua măsuri împreună se poate. Putem face şi din România o ţară exact aşa cum ne-o dorim”.

Tedy Ursuleanu, spune că va vota cu singura mână care i-a mai rămas. ”Am prieteni care au fost foarte dezamăgiţi de situaţia politică de la noi, ştiu prin ce am trecut şi mi-au fost aproape după accident. Fac apel la ei: pentru mine contează, pentru copiii lor va conta, pentru a îndrepta toate neregulile din sistem, contează să-ţi exprimi dreptul la vot. Situaţia prin care am trecut m-a lăsat cu o singură mână, mâna dreaptă, o voi folosi pentru a vota. Mergeţi la vot!”.

Pe 30 octombrie 2015, formaţia rock Goodbye to Gravity îşi lansa cel de-a doilea album, ”Mantras of War”, printr-un concert în Colectiv. În urma incendiului care a izbucnit în clubul bucureştean şi-au pierdut viaţa patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de jurnalişti şi fani. În afara celor 64 de tineri decedaţi, peste 160 de oameni au fost răniţi în incendiu.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite