Anomalii în solul din curtea lui Dincă, detectate cu aparatul de scanat. În locuinţă s-au găsit mai multe prezervative

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

DIICOT a anunţat că expertiza medico-legală făcută de Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” arată că fragmentele de oase îngropate de Gheorghe Dincă în liziera de lângă Caracal aparţin unei tinere cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu.

Totuşi, DIICOT nu a indicat faptul că oasele ar aparţine Luizei Melencu (18 ani), cealaltă fată despre care Gheorghe Dincă susţine că ar fi ucis-o. Surse din anchetă au declarat că rezultatele ADN în acest caz vor fi gata săptămâna viitoare, materialul genetic recoltat din dinţi descoperiţi în pădure fiind acum în curs de procesare. 

La Caracal, la locuinţa lui Gheorghe Dincă, cercetările au fost reluate miercuri, iar la investigaţii a participat şi bărbatul care a mărturisit că le-a omorât pe cele două fete şi apoi le-a ars cadavrele. Totul după ce marţi curtea a fost degajată, fiind scoase câteva maşini de gunoaie, care erau inutile anchetei.

Concret, investigatorii au pus la muncă scanerul  “Ground Penetrating Radar”, care cu ajutorul undelor electromagnetice detectează eventuale cadavre, tuneluri sau buncăre în curtea de aproximativ 2.000 de metri pătraţi a lui Gheorghe Dincă. Conform unor surse, la cercetări a participat şi o echipă formată din specialişti în geodezie care le-a oferit investigatorilor suportul tehnic de specialitate. 

Au apărut unele indicii

Conform unor date, aparatul le-a oferit deja anchetatorilor primele indicii, respectiv o serie de anomalii în curte.  Aceste anomalii pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările. De altfel, acest aparat a mai fost folosit cu succes şi într-un alt caz celebru instrumentat de procurori. Este vorba de dosarul Academia infractorilor din judeţul Neamţ când scanerul a detectat locurile în care indivizii şi-au îngropat prada.

În curtea lui Dincă investigatorii au adus şi două excavatorcare care ar putea fi utilizate după ce scanarea terenului va fi finalizată. 

Pe de altă parte, percheziţia informatică a telefoanelor şi laptopului găsite în casa lui Gheorghe Dincă a fost finalizată de experţii Poliţiei, dar aceasta nu a oferit date relevante pentru ancheta. Telefonul Alexandrei Măceşanu urmează să fie analizat în perioada următoare. 

Mai are violuri la activ

Conform unor surse, cel mai probabil, Gheorghe Dincă are la activ mai multe violuri, el fiind considerat o persoană obsedată să-şi satisfacă nevoile sexuale. Individul are, se pare, ceva probleme de potenţă şi obţine satisfacţie numai prin sex oral. Cert este că în locuinţă s-au descoperit şi mai multe prezervative. 

În privinţa zvonurilor conform cărora Gheorghe Dincă ar face parte dintr-o reţea de trafic de persoane, conform surselor „Adevărul”, procurorii nu au găsit niciun fel de probă care să ducă la o astfel de pistă. Practic, Dincă poate fi caracterizat ca un prădător sexual singuratic, care are la activ mai multe violuri pe care le-a pus în practică după un adevărat ritual. 

Te-ar putea interesa şi:

Psiholog criminolog: Gheorghe Dincă e dominat de sado-masochism şi de complexul penisului mic

Fragmentele de oase găsite în liziera de lângă Caracal aparţin unei alte fete decât Alexandra Măceşanu. DIICOT: Victima este o tânără de 15 – 19 ani

Mărturia înfiorătoare a celei de-a treia victime a monstrului de la Caracal: „Se uita la un film de groază în timp ce mă viola“

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite