Ştefan Mandachi vrea să-i angajeze pe cei doi brutari străini din Ditrău: Eu nu aş fi renunţat la ei pentru nimic în lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Mandachi spune că cei doi cetăţeni din Sri Lanka pot alege orice zonă din ţară unde deţine un restaurant
Ştefan Mandachi spune că cei doi cetăţeni din Sri Lanka pot alege orice zonă din ţară unde deţine un restaurant

Ştefan Mandachi, antreprenorul care a devenit cunoscut după ce a construit un metru de autostradă şi iniţiatorul mişcării #şîeu, a anunţat, pe Facebook, că doreşte să îi angajeze într-unul dintre restaurantele sale pe cei doi cetăţeni din Sri Lanka, aflaţi în centrul scandalului rasist din comuna Ditrău, judeţul Harghita.

Antreprenorul Ştefan Mandachi a anunţat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că îşi doreşte să îi angajeze pe cei doi cetăţeni din Sri Lanka în oricare dintre restaurantele pe care le deţine în ţară. Antreprenorul a cerut detalii despre cum i-ar putea contacta pe cei doi srilankezi.

Mandachi spune că, în locul patronului de la Ditrău, nu ar fi renunţat la cei doi cetăţeni străini, ca o formă de protest faţă de statul român care a alungat românii peste graniţe. 

„Eu dacă eram în locul patronului de la Ditrău nu aş fi renunţat la cei doi străini pentru nimic în lume. A fost laş, deşi cine ştie ce nebuni l-au presat... Ştia cu ce probleme ne confruntăm noi antreprenorii, dar a tăcut. Eu preferam să închid restaurantul, să vând afacerea, să fac revoluţie, dar n-aş fi renuţat la cei doi brutari. Nu pentru că sunt eu bun la inimă, ci ca o formă de protest împotriva Statului care a alungat toţi românii peste graniţe. I-a hăituit şi pe angajaţi şi pe patroni, până a rămas ţărişoara golită. Îi angajez eu ca brutari în orice restaurant de-al meu, cu riscul să pierd clienţii sau să provoc răscoale. Ei să pună degetul pe hartă, avem locaţii în toată ţara, îi pun şef de producţie la panificaţie şi postez poze cu mine şi cu ei în locaţie. Cine poate să-mi dea detalii cum pot ajunge la ei, să-mi scrie urgent în privat. Sunt foarte hotărât!”, a scris antreprenorul pe Facebook. 

Mandachi s-a declarat şocat de cei 300 de oameni care au protestat faţă de angajarea celor doi cetăţeni străini la brutăria din Ditrău.

„Doamne fereşte, Doamne păzeşte, nu mi-am imaginat că mai pot vedea astfel de scene în 2020! Sper să pot să mă abţin, deşi nu cred... P.S. O să deschid cât de curând o franciză în Sfântu Gheorghe. Vor fi străini acolo, s-a priceput? Deşi nu erau planificaţi! Asta ca să ştie nebunii cu gândire feudală şi să ne evite. Am voie să respect legea în ţara mea, nu?”, a mai scris Mandachi. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite