Antena 1 dă în judecată Paginademedia.ro, după ce Avon a anunţat că retrage reclamele din emisiunea „Acces Direct“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group
Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group

Postul Antena 1 a anunţat că va da în judecată site-ul Paginademedia.ro, după apariţia unui articol în care este prezentată lista mărcilor care au avut reclame în ediţia „Acces Direct“ din 4 februarie.

Articolul „Ce clienţi de publicitate au girat mizeria din urechea Ioanei Tufaru la Acces Direct“ a prezentat lista mărcilor care au avut reclame în emisiune, printre care se afla şi Avon. Ulterior, reprezentanţii Avon au reacţionat şi au declarat că retrag spoturile din calupurile emisiunii difuzate de Antena 1.

„Situaţia apărută în emisiunea Acces Direct din data de 4 februarie a.c., ne determină să retragem spoturile din calupurile publicitare ale acestei emisiuni şi să ne reorientăm către alte sloturi orare de pe acest post“, a declarat Raluca Kisescu, Senio Manager Commercial Marketing Avon.

Sorin Alexandrescu, CEO Atena Group, a publicat o scrisoare deschisă către Avon, în care susţine că „decizia, aşa cum aceasta a fost emisă în spaţiul public, nu face decât să dea curs şi să vă implice direct într-o acţiune de manipulare mediatică“. Decizia respectivă, se arată în scrisoare, „a fost influenţată de acţiuni de presă manipulative, fără a fi întemeiată pe studii sau cercetări care să releve impactul conţinutului emisiunii Acces Direct asupra comportamentului de consum al clienţilor“.

Antena 1 a anunţat de asemenea că dă în judecată site-ul Paginademedia.ro. În comunicatul oficial se arată că „Antena TV Group îl va acţiona în instanţă pe domnul Petrişor Obae, deţinătorul site-ului Pagina de Media, având în vedere prejudiciile de imagine şi materiale produse companiei noastre prin acţiunile de defăimare ale postului de televiziune Antena 1 şi a emisiunii Acces Direct“.

Articolul a fost însoţit de o precizare potrivit căreia „Paginademedia.ro îşi reafirmă poziţia că articolele despre cazul Acces Direct au fost de bună credinţă şi au avut ca unic scop informarea corectă a publicului fără alte interese decât cel public“.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite