ANI sesizează Comisia de cercetare a averilor în cazul lui Viorel Hrebenciuc. Fostul deputat nu ar putea justifica 42.500 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţionalã de Integritate a constatat în cazul lui Viorel Hrebenciuc existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 189.813,75 de lei, circa  42.511,48 de euro, între averea dobânditã si veniturile realizate împreunã cu familia. Inspectorii ANI spun că verificarea a fost făcută în perioada exercitãrii mandatului de deputat PSD în Parlamentul României – Camera Deputaţilor.

Potrivit unui comunicat al  Agenţiei Naţionale de Integritate, inspectorii au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite şi veniturile realizate împreunã cu familia, în perioada exercitãrii mandatului, de cãtre Viorel Hrebenciuc.

“Persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiazã – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Hrebenciuc Viorel a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere”, arată ANI.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite