ANI: Un director din cadrul Primăriei Sectorului 2 este cercetat pentru că nu poate justifica o avere de un milion de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agenţia Naţională de Integritate. FOTO Mediafax
Agenţia Naţională de Integritate. FOTO Mediafax

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti în vederea începerii acţiunii de control în cazul unui director din Primăria Sectorului 2, care nu poate justifica o avere de peste un milion de lei.

Inspectorii de integritate au constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 1.055.755 lei, între averea dobândită şi veniturile realizate de Mariana Georgescu, în perioada exercitării funcţiei de director la Direcţia Calitate, Comunicare şi Relaţii Internaţionale din Primăria Sectorului 2, informează Agenţia Naţională de Integritate, potrivit Agerpres.

În acest sens, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de Mariana Georgescu.

Potrivit declaraţiei de avere din iunie 2015, Mariana Georgescu nu deţine terenuri, apartamente sau case, nici bujuterii sau obiecte de artă a căror valoare să depăşească 5.000 de euro. Ea nu are bani în conturi, depozite bancare sau în fonduri de investiţii care să depăşească 5.000 de euro, nici plasamente sau investiţii directe şi nici alte active care să îi aducă alte venituri, arată News.ro.

Mariana Georgescu are un autoturism Kia Cerato, din 2005, pe care l-a cumpărat în leasing, iar din 2008 are de plătit, până în 2033, un împrumut bancar de 40.000 de euro.

Din salariul de director executive al Direcţiei Calitate, Comunicare şi Relaţii Internaţionale din Primãria Sectorului 2, Mariana Georgescu a obţinut, în anul fiscal anterior declaraţiei de avere, 40.526 de lei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite