Angajaţi din cadrul Ambasadelor României la Minsk şi New Delhi, testaţi pozitiv cu noul coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat, luni seară, că încă un angajat al Ambasadei României la Minsk a fost confirmat cu coronavirus, testele pentru restul personalului fiind negative. De asemenea, a fost confirmat cu coronavirus un angajat al Ambasadei României în India.

„În continuarea precizărilor de presă transmise în data de 16 iunie 2020, cu privire la infectarea cu COVID-19 a unui angajat din cadrul Ambasadei României la Minsk, Ministerul Afacerilor Externe informează că, în conformitate cu rezultatele testelor efectuate personalului ambasadei, un al doilea angajat a fost testat pozitiv cu COVID-19, restul angajaţilor fiind cu rezultate negative. Starea celor infectaţi este bună“, a transmis, luni seară, MAE.

De asemenea, MAE mai informează că un angajat al Ambasadei României în India a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Şi starea de sănătate a acestuia este bună.

„MAE precizează că în cazul ambelor misiuni diplomatice au fost dispuse măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile din statele de reşedinţă, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivului misiunii diplomatice şi pentru familiile acestora. MAE menţionează că, în acest context, activitatea Ambasadelor României în Belarus şi în India va fi adaptată pentru limitarea expunerii celorlalţi membri ai misiunii, fiind întreprinse toate măsurile necesare de distanţare socială şi autoizolare impuse de această situaţie“,a mai transmis MAE.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite