Andreea Moldovan, aşteptată de susţinători cu flori la spitalul din Braşov unde se va întoarce după ce a fost demisă de Florin Cîţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Moldovan se află încă în Bucuresti, pentru a preda îndatoririle. Aceasta le-a transmis
multumiri susţinătorilor care o aşteptau. Ea şi-a rugat colegii să primească buchetele în locul ei. SURSA:Facebook
Andreea Moldovan se află încă în Bucuresti, pentru a preda îndatoririle. Aceasta le-a transmis multumiri susţinătorilor care o aşteptau. Ea şi-a rugat colegii să primească buchetele în locul ei. SURSA:Facebook

După ce a fost eliberată din funcţie de premierul Florin Cîţu,  Andreea Moldovan a declarat că se va întoarce la spitalul din Braşov unde a lucrat înainte de a fi numită secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Astfel, aceasta a fost aşteptată joi în faţa unităţii medicale cu flori de mai mulţi susţinători. Andreea Moldovan nu a reuşit să ajungă la Braşov, dar le-a mulţumit oamenilor pe Facebook.

Andreea Moldovan a fost demisă din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, miercuri, împreună cu ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, printr-o decizie semnată de premierul Florin Cîţu. 

Doctoriţa Moldovan era şi joi în Capitală, deoarece nu terminase procedurile de predare a funcţiei. Astfel, atunci când a aflat că este aşteptată la spitalul din Braşov aceasta le-a mulţumit celor adunaţi acolo prin intermediul reţelelor sociale. Buchetele de flori au ajuns la colegii ei - aflaţi, de mai bine de un an, în prima linie a luptei cu pandemia.

„Contează, pentru că astfel de gesturi au lipsit în ultima vreme. Văd că nu sunt singuri, văd că există totuşi oameni care apreciază gestul lor. Pentru că asta e cel mai greu - să îţi dai seama că nu eşti singur în lupta asta”, a declarat Emil Mailat, managerul Spitalului de Boli Infecţioase, notează stirileprotv.ro.

Andreea Moldovan este absolventă de Medicină. A terminat cu 9.61 şi a obţinut o bursă de excelenţă în Elveţia. După 3 ani la Geneva, medicul a decis să se intoarcă în ţară.

În 2013, spitalul în cadrul căruia s-a ocupat de combaterea infecţiilor nosocomiale a fost declarat “cel mai curat din Europa”. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a avut de ales între 60 de instituţii similare de pe continent...

Imediat după declanşarea pandemiei, Andreea Moldovan a fost numită director medical la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, prima unitate suport-covid din judeţ. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite