Andreea Marin vrea să dea în judecată Biletoo.ro. Banii pentru victimele din Colectiv, neplătiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin în studioul Adevărul Live
Andreea Marin în studioul Adevărul Live

Andreea Marin, preşedinta Fundaţiei Preţuieşte Viaţa, a anunţat că reprezentanţii Biletoo.ro nu au plătit, aşa cum se angajaseră, banii strânşi în urma concertului caritabil susţinut de Angela Gheorghiu, pe 29 noiembrie 2015, aceasta precizând că va rezolva situaţia pe calea legală.

„Aşteptarea noastră s-a încheiat. Vom rezolva situaţia pe cale legală şi nu ne vom opri până ce nu vom obţine ceea ce trebuie să ajungă, de drept, la victimele din Colectiv şi la familiile acestora. Suma adunată din donaţii direct în contul nostru a fost distribuită deja graţie sprijinului oferit de partenerul nostru pe termen lung, Fundaţia Estuar, care a centralizat sprijinul pentru victimele din Colectiv venit din mai multe direcţii. Abia aşteptăm să direcţionăm către ei şi suma de pe bilete: 231.525 de lei”, a scris Andreea Marin pe contul său de Facebook.

Potrivit Mediafax, Andreea Marin a menţionat că reprezentanţii Biletoo.ro nu au putut fi contactaţi direct, reprezentanţii săi reuşind să ia legătura doar prin e-mail cu Sorin Săraru, "responsabil de situaţie" şi administrator al S.C. Project Expo Games & Sports S.R.L (operatorul Biletoo.ro, n.r.), care a transmis că plata va fi făcută marţi, deşi iniţial reprezentanţii site-ului de bilete spuseseră că vor plăti luni.

Andreea Marin mai spune că banca la care ar fi trebuit să fie făcută plata nu a putut confirma virarea banilor, iar toată această situaţie a atras numele fundaţiei sale, al său şi al sopranei Angelei Gheorghiu într-o poveste neplacută şi care le afectează reputaţia, "murdărind un efort susţinut cu tot sufletul şi cu multă muncă, pentru o cauză alături de care am fost cu mare emoţie şi dedicaţie: cauza victimelor din Colectiv".

Astfel, după peste 50 de zile de la organizarea concertului caritabil al sopranei Angela Gheorghiu la Ateneul Român, o campanie în sprijinul victimelor din Colectiv, banii de pe biletele de la acest concert nu au fost plătiţi, mai spune Andreea Marin.

Pe de altă parte, pe 13 ianuarie, soprana Angela Gheorghiu - cea care a iniţiat această campanie de strângere de fonduri - a afirmat, într-un comunicat, că ar trebui să începem să ne respectăm valorile.

"Îmi doresc ca în România din anul acesta 2016, responsabilitatea şi profesionalismul să fie examinate înainte ca orice cetăţean să obţină o funcţie sau o proprietate, oricare ar fi ea, dar de către aceia care au demonstrat deja că au aceste calităţi; să începem să ne respectăm cu înverşunare valorile şi să fim şi mai umani, mai uniţi, mai educaţi, patrioţi şi gospodari cu propria persoană, cu propriile locuinţe, locuri de muncă, străzi, localităţi, cu propria noastră patrie. Să nu uităm niciodată că iubirea de semeni şi voluntariatul sub orice formă: socială, medicală, culturală, sunt manifestări de civilizaţie şi evoluţie umană", a declarat Angela Gheorghiu.

De cealaltă parte, reprezentanţii Biletoo.ro au anunţat pe 13 ianuarie, pe pagina lor de Facebook, că banii strânşi din vânzarea de bilete la concertul Angelei Gheorghiu vor fi plătiţi pe 18 ianuarie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite