André Rieu a ajuns la Bucureşti, pentru a aduce un omagiu victimelor din Clubul Colectiv. „Voi compune o melodie pentru cei care au murit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
André Rieu a concertat de mai multe ori în România în ultimii ani
André Rieu a concertat de mai multe ori în România în ultimii ani

Violonistul André Rieu a ajuns sâmbătă după-amiază, la Bucureşti, unde a adus un omagiu victimelor incendiului din Clubul Colectiv. El a anunţat că va dona câştigurile de la DVD-urile concertelor din Bucureşti familiilor victimelor şi că va compune o melodie în amintirea celor care au murit în Colectiv.

André Rieu a venit în România cu un avion privat, special pentru a merge la clubul Colectiv, unde se va reculege pentru câteva momente. În jurul orei 16:00, el a ajuns la clubul Colectiv, unde a depus o coroană cu flori şi a aprins o candelă în memoria victimelor. 

"Când am auzit despre ceea ce s-a întâmplat singurul lucru la care m-am gândit a fost să vin aici cu voi şi să plâng cu voi, singurul lucru pe care vi-l pot oferi e muzica mea şi sper să vă ajute. Vreau să donez toţi banii de la dvd-urile cu concertele de la Bucureşti familiilor victimelor. Pot doar să vă ofer muzica mea şi banii, sper să ajute. Gândurile mele şi muzica mea sunt cu victimele, voi compune în continuare, voi compune o piesă pentru ei", a spus Andre Rieu.

Violonistul a venit pentru a-şi arăta solidaritatea faţă de români şi pentru a face o donaţie pentru victimele tragediei din Colectiv.

Numărul deceselor în urma incendiului izbucnit pe 30 octombrie în clubul Colectiv din Bucureşti a ajuns la 39. Alte aproximativ o sută de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti.

André Rieu a susţinut şapte concerte în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în luna iunie, la care au participat aproximativ 84.000 de spectatori.

Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este unul dintre cei mai de succes muzicieni din lume. Deţinătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.

andre rieu la colectiv

  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite