Articol publicitar

Anchor Grup investeşte 10 milioane euro în modernizarea Plaza România

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
plazaromania

Anchor Grup, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari de pe piaţa românească, investeşte 10 milioane de euro în renovarea Plaza Romania, ca parte a unei strategii prin care urmăreşte modernizarea şi repoziţionarea centrului comercial pe piaţa mall-urilor de proximitate.

Lucrările de renovare vor dura 18 luni şi vizează în principal schimbarea faţadei, modificarea circuitului de shopping la interior şi transformarea unei aripi a mall-ului în spaţii de birouri.

Numărul vizitatorilor Plaza România a crescut cu 10% în primul trimestru al acestui an, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. De asemenea, mixul de chiriaşi este în continuă dezvoltare, cu noi adăugiri în fiecare lună.  Timeout şi Cinema Cafe se numără printre cei mai recenţi chiriasi ai Plaza România, cu magazine deschise de la începutul anului 2014. World Class, lider pe piaţa din România în industria wellness-ului, ocupă din luna februarie un spatiu dublu în Plaza România comparativ cu anul trecut. Damat Tween, Koton şi Al Saj sunt de asemenea branduri care se vor alătura în scurt timp centrului comercial.

Prin renovarea Plaza România urmărim să atragem o afluenţă mai bună de vizitatori şi să avem un grad de ocupare de 100% la finalizarea lucrărilor. În acelaşi timp, dorinţa noastră este să oferim un mall de proximitate, modern şi adaptat atât cerinţelor pieţei, cât şi nevoilor clienţilor. Noua imagine pe care o promovăm este aceea de mall dedicat întregii familii. Ne adresăm în special familiilor tinere şi moderne din sectorul 6, cărora le oferim shopping şi distracţie aproape de casă. Obiectivul nostru este să devenim opţiunea numărul 1 în materie de centre comerciale pentru locuitorii sectorului 6”, spune Răzvan Gaiţă, General Manager Anchor Group.

În premieră pentru România, centrul comercial va rămâne deschis pe toată durata lucrărilor. Renovarea va fi efectuată în etape, astfel încât să nu afecteze traficul. Două treimi din mall vor fi în permanenţă accesibile publicului, acesta putându-se bucura în continuare de shopping si de evenimentele speciale, dedicate întregii familii.

Debutul lucrărilor de renovare a fost marcat săptămâna aceasta cu un eveniment unicat. Până pe 11 mai, vizitatorii Plaza România îl pot vedea pe Bryan Berg, singurul constructor profesionist de clădiri din cărţi de joc din lume şi multiplu campion Guiness World Records, construind din cărţi de joc clădirea Plaza România, alături de două clădiri emblematice din Bucuresti – Ateneul Român şi Palatul Parlamentului.  Edificiile vor rămâne în incinta Plaza România până pe 24 mai, când vor fi demolate.

plaza2

                     ***

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidenţiale şi clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania Bucureşti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deţine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături din Bucureşti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investiţiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.

https://www.facebook.com/plazaromania // http://www.plazaromania.ro

plaza1
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite