Anchetă a poliţiştilor şi comisarilor de mediu. Octavian Berceanu a sesizat că 5.000 de metri pătraţi sunt acoperiţi de piei şi de intestine de animale VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video Facebook Octavian Bereceanu
Foto: Captură video Facebook Octavian Bereceanu

Poliţiştii şi comisarii de mediu din Ialomiţa au declanşat o anchetă, după ce fostul comisar general al Gărzii de Mediu a sesizat că o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi în apropierea Bucureştiului este acoperită de piei şi de intestine de animale. Din zona afectată s-au prelevat probe pentru identificarea autorilor.

”La data de 21 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe un câmp din apropierea localităţii Borăneşti s-ar afla resturi de animale aflate în descompunere. Politiştii împreună cu reprezentanţii Gărzii de Mediu s-au deplasat la faţa locului unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă”, a transmis, vineri seară, IPJ Ialomiţa.  

Sursa citată a precizat că au fost luate probe ce vor fi analizate în laborator, cercetările fiind continuate în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor care au descărcat resturile de animale. 

Fostul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu afirmă că o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi în apropierea Bucureştiului este acoperită de piei de animale şi de intestine, care stau în soare şi că "miroase ca pe front, poate şi mai rău".  

De asemenea, Berceanu afirmă că deşi a sesizat Poliţia, "nu a fost reţinut niciun autovehicul care descarcă deşeuri, chiar în faţa organelor de control". 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite