Anchetă la Maternitatea Polizu după ce o tânăra a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Sănătăţii a declanşat o anchetă la Maternitatea Polizu după ce o femeie de 21 de ani însărcinată în şapte luni a murit în condiţii care încă nu sunt elucidate.

Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat a declarat că ministrul Sănătăţii a dispus o anchetă la această maternitate, iar rezultatele acesteia vor fi făcute publice în câteva zile, tramsite Agerpres.

Mai citeşte şi:

O tânără de 21 de ani însărcinată în luna a şaptea a murit la maternitate

Potrivit lui Raed Arafat, deocamdată nu se poate stabili care este cauza, dacă este vina spitalului sau a complicaţiilor pe care femeia le putea face, dar o concluzie se va trage după ce se va finaliza autopsia atât a mamei, cât şi a fătului.

La începutul începutul săptămânii trecute, două paciente - printre care solista Operetei, Amelia Antoniu - au fost transferate în stare gravă, de la Spitalul CF2 la Spitalul Universitar din Capitală. Ambele femei s-au îmbolnăvit din cauza instrumentelor nesterilizate şi au contractat astfel o infecţie. Solista Opereti se simte mai bine şi a părăsit secţia de Terapie Intensivă. Alice Preda, pe de altă parte, luptă în continuare cu microbul, medicii fiind rezervaţi.

În urmă cu două zile, o altă femeie, de această dată din Piteşti, a fost internată la Spitalul Universitar din Bucureşti, după ce a făcut septicemie în urma unui întreruperi de sarcină la  Spitalul Judeţean Argeş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite