Anchetă la IML Cluj după ce au fost găsite şase cadavre decapitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
IML Cluj a depus o pângere la Parchetul Judecătoriei Cluj privind cadavrele decapitate FOTO Shutterstock
IML Cluj a depus o pângere la Parchetul Judecătoriei Cluj privind cadavrele decapitate FOTO Shutterstock

Poliţiştii clujeni au început o anchetă, miercuri, în urma unei plângeri penale privind profanarea de cadavre la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj. Plângerea făcea referire la decapitarea a şase corpuri.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Bolba, a declarat pentru Mediafax că ancheta a fost demarată după ce la Poliţie a fost depusă o plângere penală pentru profanare de cadavre la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj. 

„Este vorba despre şase cadavre care au fost identificate, unul de sex feminin şi cinci de sex masculin, iar sesizarea se referă la faptul că au fost tăiate capetele cadavrelor. S-a făcut o cercetare, iar aceste capete au fost descoperite. Concluziile se înaintează Parchetului”, a spus Bolba. 

Prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Cluj Napoca, Eugen Crişan, a declarat că există o sesizare depusă la instituţia pe care o reprezintă şi că aceasta este depusă chiar de cei de la IML Cluj.

„Personalul medical de la Insitutul de Medicină Legală (IML) a făcut plângere penală la Parchet. Ei au găsit în incinta IML mai multe cadavre decapitate, capetele erau acolo, lângă corpuri. Cadavrele aparţin unor persoane nerevendicate care urmau să fie înhumate”, a precizat pentru Adevărul, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Anca Sidonia Bolba.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite