Anchetă pe final în cazul accidentului mortal provocat de fostul ministru Daniel Chiţoiu. Ce arată ultimul document depus la dosar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea
Imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Ultima expertiză, cea medicală, efectuată în cazul supravieţuitoarei accidentului din Argeş, de producerea căruia este acuzat fostul ministru Daniel Chiţoiu, este gata şi a ajuns la Parchetul din Argeş care coordonează ancheta.

Concluziile doctorilor sunt că viaţa i-a fost pusă în pericol victimei. Este ultimul document important pentru cercetările procurorilor, iar dacă nu va fi contestat de Chiţoiu, va marca finalul anchetei au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Potrivit surselor citate, în această variantă, rechizitoriul va fi trimis în judecată în aproximativ două săptămâni.

La sfârşitul lunii mai, la dosar a ajuns şi expertiza tehnică, potrivit căreia maşina condusă de Chiţoiu a intrat pe contrasens şi a provocat accidentul în urma căruia două persoane au murit şi o a treia a fost rănită.

Rezultatele expertizei i-au fost aduse la cunoştinţă fostului demnitar, care a şi contestat-o.

Accident cu doi morţi şi o presoană grav rănită

În ceea ce priveşte extinderea anchetei cu acuzaţia de favorizarea făpuitorului, vizând internarea lui Daniel Chiţoiu la Terapie Intensivă după accidentul mortal, au fost cerute şi analizate mai multe documente, fără să fie pusă sub învinuire vreo persoană, şi, cel mai probabil, partea aceasta din investigaţie va fi clasată, au declarat aceleaşi surse.

Pe 26 decembrie, Daniel Chiţoiu, aflat la volanul unui autoturism pe DN 7 în judeţul Argeş, a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care circula regulamentar. În urma coliziunii, două persoane, cele care stăteau în faţă, şi-au pierdut viaţa, iar o a treia a fost rănită.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite