Peste 150 de taximetrişti, amendaţi în urma unei acţiuni a Poliţiei în zona aeroporturilor internaţionale din ţară

Peste 150 de taximetrişti, amendaţi în urma unei acţiuni a Poliţiei în zona aeroporturilor internaţionale din ţară

Mai mulţi taximetrişti au fost amendaţi joi de Poliţia Rutieră FOTO Adevărul

Peste 150 de taximetrişti au fost amendaţi, miercuri, de poliţiştii Direcţiei Rutiere şi ai Direcţiei Transporturi, în urma unei acţiuni care a avut loc în zona aeroporturilor internaţionale din ţara.

Ştiri pe aceeaşi temă

„La data de 15 ianuarie a.c., Direcţia Rutieră şi Direcţia de Poliţie Transporturi din cadrul IGPR a coordonat o acţiune pentru verificarea legalităţii desfăşurării transportului rutier în regim de taxi în zona aeroporturilor internaţionale”, se arată într-un comunicat emis joi de Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au făcut controale în apropierea aeroporturilor „Henri Coandă”, precum şi în zonele adiacente aeroporturilor din Timişoara, Cluj-Napoca, Bacău şi Iaşi.

Echipele de poliţişti au vizat traseele dinspre şi către aeroporturi, precum şi zonele unde au loc debarcarea şi preluarea pasagerilor, unde au verificat 284 de taxiuri.

În urma acţiunii, au fost amendaţi contravenţional 154 de taximetrişi, au fost retrase 13 certificate de înmatriculate şi au fost reţinute trei permise de conducere.

De asemenea, a fost întocmit şi un dosar penal, pe numele unui taximetrist găsit beat la volan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: