Ambasadorul Germaniei la Bucureşti a cântat o strofă dintr-o poezie de Mihai Eminescu, de Ziua Culturii Naţionale - VIDEO

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti a cântat o strofă dintr-o poezie de Mihai Eminescu, de Ziua Culturii Naţionale - VIDEO

Ambasadorul Germaniei în România, Cord Meier-Klodt. Imagine: Adevărul / Eduard Enea

Ambasadorul Germaniei în România Cord Meier-Klodt a avut un mesaj personal cu ocazia Zilei Culturii Naţionale, cântând prima strofă din poemul „Mai am un singur dor” de Mihai Eminescu. Românii l-au felicitat pe ambasador în comentariile postate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 

 
„Fiind un om din nordul Germaniei, mi-a plăcut imediat această atmosferă liniştită, meloancolică, sobră şi simplă a acestui poem şi lied, cum spunem în limba germană. Vă prezint acest gest, poate puţin neobişnuit, şi sper să-l primiţi cu bunăvoinţă şi generozitate. La mulţi ani, în memoria marelui poet Mihai Eminescu!, La mulţi ani, cultura română!", a fost mesajul lui Cord Meier-Klodt. 
 
În cele peste 100 de comentarii publicate pe pagina de Facebook a Ambasadei Germaniei, românii l-au felicitat pe Cord Meier-Klodt. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările