Ambasada Danemarcei, mesaj amuzant despre alegeri şi sentinţa lui Dragnea de luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
danemarca

Ambasada Danemarcei în România a postat pe Facebook un mesaj amuzant referitor la alegerile europarlamentare de duminică, făcând însă şi o referire mai mult decât evidentă la ziua în care Liviu Dragnea va primi sentinţa defin itivă în dosarul „angajărilor fictive”.

„Casual Friday

Care-i prognoza?

- Va fi o duminică fierbinte.

- Şi după?

- Posibil să fie mai răcoare", este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Ambasadei Danemarcei.

Duminică românii sunt aşteptaţi la urne pentru a-i alege pe cei care îi vor reprezenta, pentru următorii 5 ani, în Parlamentul European, dar şi pentru a vota pentru referendumul pentru Justiţie. Luni, Liviu Dragnea află, odată cu rezultatul alegerilor europarlamentare şi al referendumului pentru justiţie, sentinţa definitivă în dosarul în care a fost condamnat în prima instanţa la 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, joi seara, într-o emisiune la Antena 3, că judecătorii care urmează să se pronunţe în dosarul său sunt supuşi unor „presiuni inimaginabile”, iar dacă aceştia rezistă presiunilor, cu siguranţă va fi achitat, dacă nu, „Dumnezeu cu mila”.

„Sunt complet nevinovat, nu mai vorbesc că e o speţă ruşinoasă. Dacă judecătorii sunt lăsaţi liberi, o să fiu achitat, dacă nu rezistă la presiuni, Dumnezeu cu mila”, a mai afirmat Liviu Dragnea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite