Alina Mungiu-Pippidi o susţine pe Viorica Dăncilă: Cei care îi critică gafele sunt nişte mizerabili

Alina Mungiu-Pippidi o susţine pe Viorica Dăncilă: Cei care îi critică gafele sunt nişte mizerabili

FOTO Adevărul

Şefa Societăţii Academice România, Alina Mungiu-Pippidi, îi cataloghează pe cei care critică gafele premierului Viorica Dăncilă drept mizerabili. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii România9 de la TVR.

Mungiu-Pippidi a explicat, în timpul emisiunii, că s-a creat o „haită” care ironizează gafele premierului Viorica Dăncilă şi îi cataloghează pe cei care o critică drept „mizerabili”.
 
„Mie nu-mi place cum este înjurată doamna Dăncilă, am mai spus şi spun, bărbaţii nu sunt înjuraţi ca femeile atunci când obţin poziţii şi cei care se simt mândri că se simt superiori ei. Sunt în realitate nişte mizerabili, ăsta-i adevărul. Nu i-am auzit vorbind cu curaj în timpul lui Năstase! Nu auzeai pe niciunul piuind pe aici, iar eu nu puteam să apar la nicio televiziune pentru că, vorba aceea, făceam mare scandal. Acuma, astăzi, sunt toţi extraordinar de bravi, toţi ştiu limba română mai mult ca ea. Dacă m-aş pune eu pe ei cu limba lor română, ar fi toţi în aceeaşi poziţie faţă de mine cum sunt ei faţă de ea. Atunci când se creează haită contra cuiva să nu facem parte din haita asta”, a spus Alina Mungiu-Pippidi, la TVR1, conform de DC News.
 
„Să nu ne mai legăm de fleacuri: de cum vorbeşte lumea, de cum se coafează lumea… Mai ales, legaţi-vă de bărbaţi dacă sunteţi sunteţi aşa bărbaţi” a completat şefa Societăţii Academice Române. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările