Alexandru Cumpănaşu, apel către Rareş Bogdan: solicit public punctul său de vedere, din poziţia sa de prim-vicepreşedinte al PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexadru Cumpănaşu lansează un apel către Rareş Bogdan pentru a se exprima public, în calitatea sa de om politic şi prim-vicepreşedinte al PNL, în legătură cu declaraţia unei colege de-ale sale în cazul Caracal.

”Îi solicit public lui Rareş Bogdan să îmi spună care este punctul lui de vedere, din poziţia sa de prim-vicepreşedinte al PNL, cu privire la declaraţia unei colege de-ale lui, care spunea să nu mai apar la televizor, să nu mai vorbim despre cazul Caracal şi să ascultăm doar ceea ce ne spun autorităţile.

Este o provocare şi o întrebare pe care i-o lansez lui Rareş Bogdan. Acum este un om politic, prim-vicepreşedinte al PNL. Avem o relaţie de prietenie şi din acest motiv îi solicit public ca să nu avem vorbe. Precizez că a fost alături de mine în această perioadă, tacit, fără să facă foarte multe lucruri publice” a spus Alexandru Cumpănaşu la România TV citat de DCNews.

În urmă cu câteva zile unchiul Alexandrei Cumpănaşu  afirma într-un mesaj, pe pagina sa de Facebook că doi membrii ai clasei politice din partide adverse i-au cerut să nu mai vorbească în public despre informaţiile pe care le are. 

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a exprimat un punct de vedere în cazul Caracal duminică seara, într-o intervenţie telefonică la România TV. De asemenea, a transmis un mesaj mamei Luizei.

„Ce vedem aici este o încrengătură a statului român între interlopi, între clasă politică, între poliţişti, procurori, este o chestiune de o gravitate absolută pentru că ne arată în ce situaţie se află statul român, un stat care se poate prăbuşi.

Aici lucrurile sunt foarte simple: avem o situaţie în care poliţia română n-are dreptul să zică nimic. Poliţia Română trebuie să rezolve de aici înainte mii de cazuri ca să mai aibă dreptul să spună ceva. În mod normal, poliţia română ar trebui să rămână fără pensii speciale începând de mâine pentru mizeriile pe care le descoperim în fiecare zi cu privire la poliţie, şi nu sunt singurii. Acolo toată încrengătura de indivizi care trebuiau să salveze viaţa Alexandrei, şi a Luizei, sunt indivizi care au pensii speciale.

Să nu-şi piardă încrederea în Dumnezeu, chiar dacă şi-a pierdut încrederea în statul român şi în autorităţi, să creadă că cei care s-au purtat mizerabil cu dânsa, au vorbit şi au sfidat-o, de la procurorul iniţial de caz, de la DIICOT Olt până la poliţistul de zonă care este încă cu siguranţă în post până la şeful poliţiei vor plăti pentru modul în care s-au purtat incalificabil cu această doamnă”, a spus Rareş Bogdan.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite