Alertă în Bucureşti, după ce o fată de 16 ani a sunat la 112 să anunţe că e sechestrată. Apelul s-a dovedit o farsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
112

Mai multe echipaje de poliţie au acţionat vineri seară în zona Moghioroş, din Drumul Taberei, în Bucureşti, după ce o fată a sunat la 112 şi a anunţat că ar fi sechestrată. Apelul de urgenţă a fost efectuat la ora 18.00.

UPDATE 05.00 Tânăra care a anunţat la 112 că este sechestrată într-un apartament din Bucureşti a fost găsită sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 02:00, într-o locuinţă din sectorul 6.

Adolescenta în vârstă de 16 ani din judeţul Constanţa a declarat că nu s-a aflat nicio clipă în pericol şi că totul fost o farsă. Ea a fost dusă la sediul Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 6, unde a fost audiată.

"Precizăm că minora a furnizat pe durata convorbirilor telefonice cu operatorii 112 informaţii ce au fost verificate de poliţişti şi s-au dovedit ca fiind false", anunţă Poliţia Capitalei.

UPDATE 00:50: Potrivit unor surse din anchetă, alarma ar fi fost una falsă. Conform Observator.tv, persoana le-ar fi transmis poliţiştilor, după mai multe ore de căutări, că a reuşit să iasă din locuinţă şi nu mai are nevoie de ei, cerând ca echipajele de poliţie din apropiere să plece pentru a se putea duce la farmacie.

Poliţia nu a reuşit să găsească persoana care a sunat la 112 cu toate că aria dată de STS pentru localizare a fost de 0,14 kilometri pătraţi.

UPDATE 21:43: După 3 ore şi jumătate de căutări fără succes, poliţiştii i-au cerut fetei să dea foc unei hârtii şi să o arunce pe geam

UPDATE:21:29 Fata care a sunat la 112 ar avea 16 ani, iar sâmbătă este ziua sa de naştere, potrivit unor surse citate de observator.tv.

UPDATE:21:16 Poliţia Capitalei a informat că la ora 18.00, o tânără a apelat Dispeceratul112 şi a reclamat că este ţinută cu forţa într-un apartament. A indicat o zonă, dar nu poate oferi detalii. Este în legătură telefonică cu poliţişti. În căutare sunt angrenate forţe din întreaga unitate de poliţie.

UPDATE 21:02 Echipajele de poliţie au extins aria de căutare, după ce verificarea unor blocuri care semănau cu cele descrise de presupusa victimă nu au avut succes.

Observator.tv scrie că poliţiştii ar fi în contact cu fata care a sunat la 112.

***

O operaţiune masivă a poliţiei a fost declanşată în Bucureşti, în zona Moghioroş din Drumul Taberei, vineri seară. O fată ar fi sunat la 112, anunţând că e sechestrată.

Potrivit Observator.tv, fata ar fi reuşit să dea câteva detalii despre locul în care este ţinută captivă, inclusiv descrierea unor maşini dintr-o parcare. Apelul la 112 ar fi fost efectuat de pe o cartela pre-pay, al cărei proprietar nu este cunoscut.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite