Alegeri prezidenţiale 2019. Poliţia Capitalei anunţă măsuri sporite de securitate VIDEO

Alegeri prezidenţiale 2019. Poliţia Capitalei anunţă măsuri sporite de securitate VIDEO

Transportul buletinelor de vot către secţiile din Bucureşti începe sâmbătă dimineaţă, iar poliţiştii Capitalei testează toţi şoferii cu aparatul alcooltest şi verifică documentele celor care se află la volan, dar şi ale maşinilor. Poliţia Capitalei acţionează cu peste 2.200 de agenţi pentru asigurarea ordinii în secţiile de votare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia Capitalei acţionează în aceste zile cu peste 2. 200 de poliţişti, cărora li se alătură alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne. 
 
La acest moment începe transportul buletinelor de vot către secţiile organizate la nivelul municipiului Bucureşti. Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activităţi, toţi conducătorii auto sunt testaţi cu aparatul alcooltest şi de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât şi ale autoturismelor de transport”, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Inspector principal de poliţie.
 
După ce buletinele vor ajunge la secţiile de votare, poliţiştii îşi vor prelua posturile: paza obiectivelor atribuite, adică spaţiile unde sunt organizate secţiile de votare. „Ne vom îndeplini întocmai obligaţiile, în acord cu atribuţiile poliţiei. De asemenea, suntem pregătiţi sa intervenim la orice apel 112 sau solicitare directă sau scrisă”,  a mai precizat Romanescu. 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: