Al doilea pacient ars la Spitalul Floreasca este un bărbat de 67 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorul Mircea Beuran ar fi consemnat un al doilea caz de combustie chirurgicală.
Doctorul Mircea Beuran ar fi consemnat un al doilea caz de combustie chirurgicală.

B.N., un bărbat de 67 de ani, este al doilea pacient la a cărui operaţie a avut loc o combustie chirurgicală, tot sub supravegherea doctorului Beuran.

 B.N., un bărbat de 67 de ani, a suferit o operaţie pentru formaţiune tumorală pectorală stânga în martie 2019, conform surselor menţionate. Potrivit aceloraşi surse, verificările au scos la iveală faptul că intervenţia a fost efectuată de medicii Mircea Beuran şi Dumitru Bogdan. După incident, pacientul nu a depus plângere, însă, contactat de oamenii legii acesta a precizat că va merge miercuri la sediul Poliţiei pentru audieri, conform G4Media.ro.

„La data de 08.01.2020, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 Bucureşti a fost înregistrat un alt dosar penal având ca obiect sesizarea din oficiu având ca obiect sesizarea din oficiu privind faptul că în cadrul spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti un pacient care a fost operat în luna martie 2019 în sala de operaţii pentru bolnavi cronici a suferit arsuri în timpul intervenţiei chirurgicale. Prin ordonanţa din data de 07.01.2020 s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă prev. de art. 196 alin.2 C.pen.”, anunţă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 într-un comunicat de presă.

În acelaşi timp, continuă audierile la Poliţie în cazul femeii care a fost arsă pe masa de operaţie. Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei audiază, miercuri, ca martori, mai mulţi asistenţi medicali şi medici rezidenţi de la Spitalul Floreasca în cazul pacientei care a suferit arsuri pe masa de operaţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite