Crima de la metrou. Agresoarea Magdalena Şerban va sta încă 30 de zile în arest preventiv

Crima de la metrou. Agresoarea Magdalena Şerban va sta încă 30 de zile în arest preventiv

FOTO Adevărul

Agresoarea de la metrou va rămâne încă 30 de zile în arest preventiv. Decizia a fost luată vineri de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Magdalena Şerban este acuzată de tentativă de omor şi omor calificat dar şi ultraj.

Femeia este deţinută la Penitenciarul Jilava pentru a i se face expertiza psihiatrică. Însă de când a fost arestată a ameninţat mai mulţi gardieni cu moartea. Aceştia s-au plâns conducerii închisorii care a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Ilfov. Procurorii au decis să deschidă un dosar penal pe numele Magdalenei Şerban pentru ultraj.

Cel mai probabil acest nou dosar va fi conexat cu cel în care este cercetată pentru tentativă de omor şi omor calificat.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, Magdalena Şerban le-a spus judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, că a avut o viaţă lipsită de hrană şi adăpost. De asemenea, ea a deschis mai multe procese pentru malpraxis deoarece avea probleme medicale, însă aceste procese nu s-au finalizat. Femeia ar mai fi spus că, din aceste motive, a avut o 'disperare' şi o 'decădere', datorită unei "lipse de speranţă".
 
Magdalena Şerban a mai spus că este nevinovată.
 
În legătură cu incidentul din staţia Dristor, femeia susţine că a fost deranjată de muzica pe care tânăra o asculta la căşti, ar fi intrat într-o "altercaţie" şi "îmbrânceală" cu aceasta şi nu recunoaşte că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul, aşa cum apare pe camerele de supraveghere.
 
„Dacă toată lumea care are altercaţii la metrou ar fi dusă la arest, unde am ajunge?", le-ar fi spus femeia judecătorilor.
 
Magdalena Şerban urmează să fie examinată de medicii psihiatri, care vor stabili dacă a avut sau nu discernământ când a împins-o pe tânăra de 25 de ani în faţa metroului. 
 
Pe 12 decembrie, aceasta a împins o tânără pe liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe sine, în timp ce încerca să se prindă de marginea peronului, agresoarea a lovit-o în cap cu piciorul. Imediat, tânăra a fost lovită de trenul care intra în staţie şi a murit. Ea avea 25 de ani. 
 
Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără pe linia de metrou în staţia Costin Georgian. Tânăra a reuşit să scape după ce s-a luptat cu femeia.
 
Te-ar putea interesa şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările