Agresorul secretarului de stat Bogdan Aurescu, condamnat la un an de închisoare

Agresorul secretarului de stat Bogdan Aurescu, condamnat la un an de închisoare

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă

Adrian Vlad, bărbatul acuzat că l-a agresat pe secretarul de stat de la Ministerul Afacerilor Externe (MAE) Bogdan Aurescu, pe holurile Facultăţii de Drept din Bucureşti, a fost condamnat, miercuri, la un an de închisoare cu executare pentru ultraj, în urma unei decizii a magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti. Decizia este definitivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Vlad a fost trimis în judecată la începutul anului 2013, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, după ce l-ar fi agresat pe secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, pe holurile Facultăţii de Drept din Bucureşti, unde predă demnitarul, potrivit Mediafax.

Incidentul ar fi avut loc la sfârşitul lunii noiembrie 2012, însă Vlad susţinea că, de fapt, el şi Aurescu s-ar fi împins reciproc.

De altfel, la termenul de miercuri din dosar, care s-a judecat la Curtea de Apel Bucureşti, Vlad a arătat că Aurescu ar fi încercat să îl denigreze în cadrul unei emisiuni televizate, spunând că a fost condamnat la închisoare în Germania, dar şi că l-a lovit cu pumnul, lucru care nu s-ar fi întâmplat în realitate, spune acesta.

Adrian Vlad, de profesie inginer, este cunoscut pentru că, de-a lungul timpului, a atacat sau a încercat să atace trei foşti preşedinţi ai Germaniei, respectiv pe Christian Wulf, Horst Kohler şi pe Johanes Rau. El ar fi ajuns să îl agreseze pe Bogdan Aurescu, sperând să obţină consiliere juridică din partea statului român, pentru că se afla într-un litigiu cu statul german.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: