Aglomeraţie la punctele de trecere a frontierei Nădlac, Petea şi Giurgiu pentru autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Ştefan Both (arhiva Adevărul)
Foto Ştefan Both (arhiva Adevărul)

Cozi de autoturisme s-au format, sâmbătă după amiază, la mai multe puncte de trecere a frontierei de pe graniţa de vest şi de pe cea de sud, la Nădlac II, Petea şi Giurgiu, timpul de aşteptare pentru şoferii de autoturisme depăşind, în medie, jumătate de oră.

În punctul de trecere a frontierei Nădlac II, la intrarea în ţară timpul mediu de aşteptare este, sâmbătă după amiază, de 40 de minte şi tot de 40 de minute aşteaptă şi şoferii care vor să iasă din ţară pe la acest punct de frontieră.

La Petea, şoferii care intră în ţară dinspre Ungaria aşteaptă, în medie, jumătate de oră, în timp ce autovehiculele care părăsesc ţara au un timp mediu de aşteptare de 50 de minute. 

La punctul de trecere a frontierei de la Giurgiu este coadă la intrarea în ţară, unde autoturismele aşteaptă, în medie, 40 de minute. 

Pentru autovehiculele de mare tonaj, trecerea frontierei se face cu dificultate, sâmbătă după amiază, la punctul de trecere de la Calafat, unde timpul de aşteptare depăşeşte o oră la intrarea în ţară şi e de peste 30 de minute la ieşirea din România. Camioanele aşteaptă de asemenea peste jumătate de oră la intrarea în ţară pe la Petea, Nădlac II, Siret şi Giurgiu, în timp ce la ieşirea din ţară pe la Nădlac II şoferii de TIR aşteaptă aproape două ore.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite