Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui de Ziua Marinei. Poliţiştii monitorizează drumul spre mare cu zeci de radare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valorile de trafic pe Autostrada Soarelui sunt ridicate FOTO Mediafax
Valorile de trafic pe Autostrada Soarelui sunt ridicate FOTO Mediafax

Ziua Marinei a dat peste cap traficul pe Autostrada Soarelui, zeci de mii de români plecând pe Litoral să participe la festivităţi, dar şi să se ditreze la mare. Pentru a gestiona cât mai bine traficul, Poliţia Rutieră a scos pe şosea efective importante.

Oamenii legii au organizat mai multe filtre şi sunt pregătiţi cu zeci de radare şi un elicopter să-i taxeze pe cei care nu vor respectă regulile de circulaţie.

”Au fost suplimentate efectivele, În special pe A2, dar şi în zona litoralului, cu atât mai mult cu cât în acest weekend se serbează şi Ziua Marinei, fapt pentru care am mobilizat toată aparatura radar din dotare. TraficuL ne aşteptăm să fie foarte crescut, cel puţin în această perioadă, sâmbătă şi duminică. Vom folosi un elicopter al unităţii de aviaţie pentru că din aer lucrurile se văd mai clar”, a declarat Florin Catană, comisar-şef Direcţia Rutieră.

Ca şi în alte weeken-uri din această vară, poliţia se aşteaptă ca cele mai mari ambuteiaje să se formeze la punctul de taxare de la Feteşti, precum şi pe DN39 Mangalia – Agigea, unde valorile de trafic sunt ridicate. Se circulă în coloană, din zona staţiunii Eforie Sud şi până la intrarea pe A4.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite