Afaceristul sibian Alexandru Coman, dispărut de trei luni, a fost găsit mort în pădurea Băneasa din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Alexandru Sandu Coman
Foto: Facebook Alexandru Sandu Coman

Alexandru Coman, un afacerist din Sibiu, care se mutase în Bucureşti, a fost găsit fără viaţă în pădurea Băneasa din Bucureşti, în proximitatea căii ferate. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost dat dispărut de familie în toamna anului trecut.

Omul de afaceri Alexandru Coman era dat dispărut de familie încă de la începutul lunii noiembrie 2021. Potrivit apropiaţilor, acesta ar fi plecat de acasă doar cu portofelul şi telefonul, „fără încărcător, fără laptop, fără haine de schimb”, conform Turnul Sfatului

Într-o postare pe Facebook, publicată la circa trei săptămâni de la dispariţia bărbatului, apropiaţii sperau încă să fie în viaţă.

„Sunt aproape trei săptămâni, noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat. Poliţia a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaşte cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, scria o cunoscută a bărbatului.

Potrivit anunţului postat atunci pe site-ul Poliţiei Române, Alexandru Coman a plecat în data de 21 octombrie, în jurul orei 10:30, de la locuinţa din Bucureşti, de pe strada Smaranda Brăescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite