Aeroportul din Budapesta a preluat o cursă Wizz Air care trebuia să ajungă la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cursă Wizz Air care trebuia să ajungă la Timişoara fost redirecţionată spre Budapesta, potrivit directorului Aeroportului din Arad, care a precizat că Aeroportul Internaţional Arad este pregătit să preia cursele ce ar putea fi deviate de la Timişoara, informează NewsIn.

Directorul Aeroportului din Arad, Dan Bălăcel, a declarat azi că, din cauza incidentului de la Timişoara, o parte dintre avioane ar putea ateriza la Arad.

„Noi suntem pregătiţi să preluăm cursele care nu pot ateriza la Timişoara. A fost o cursă Wizz Air care trebuia să aterizeze în jurul orei 11.00, a fost redirecţionată spre aeroportul din Budapesta. Mai este programat un avion pentru aterizare la ora 16.30, dar dacă se vor rezolva problemele la aeroportul din Timişoara, aeronava va ateriza acolo“, a declarat Dan Bălăcel, , iar, transmte corespondentul NewsIn..

În cursul dimineţii de sâmbătă, conducerea Aeroportului din Arad a luat măsuri pentru eventuala aterizare a avionului Carpatair, care avea la bord 47 de pasageri şi patru membri ai echipajului şi care avea probleme la aterizare. Astfel, la aeroport au fost mobilizate echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei, dar şi echipaje ale Serviciului de Ambulanţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite