Aeronava TAROM cu cetăţeni repatriaţi din Maroc ajunge astăzi. Niciun pasager nu prezintă simptome COVID-19

Aeronava TAROM cu cetăţeni repatriaţi din Maroc ajunge astăzi. Niciun pasager nu prezintă simptome COVID-19

Aeronava TAROM cu care sunt repatriaţi din Maroc 122 de cetăţeni români şi 62 de cetăţeni ai altor state europene va ajunge astăzi, 2 decembrie 2021, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, în jurul orei 20.00, transmit autorităţile. Persoanele nu prezintă simptome ale bolii COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca măsură suplimentară, persoanele vor fi testate şi li se va recomanda să rămână în autoizolare până la aflarea rezultatului testului. Maroc este în zona verde.

În cazul în care rezultatul testului va fi unul negativ, cetăţenii vor rămâne în contact cu  autorităţile medicale pentru a depista orice semn al apariţiei eventualelor simptome.  

În cazul în care rezultatul este pozitiv, persoanele respective vor fi transportate la unităţi medicale pentru investigaţii şi monitorizare, iar proba va fi trimisă în laboratoare specializate pentru secvenţiere,în vederea stabilirii variantei de tulpină. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările