Adrian Sârbu, la DNA: Dacă interceptările sunt nejustificate, mă voi apăra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Sârbu s-a prezentat, vineri dimineaţă, la sediul DNA pentru a asculta interceptările făcute de procurori într-un dosar în care a fost chemat în 2013, patronul Mediafax precizând că va acţiona legal dacă va considera că acestea au fost făcute nejustificat.

UPDATE  “Am venit să audiez, nu să fiu audiat. Mi-am audiat nişte ascultări, făcute într-un dosar din 2013, înregistrări pe care le consider nejustificate. Mi-am rememorat clipe plăcute din relaţiile cu prietenii şi persoanele dragi, am constatat că am o voce prezentabilă”, a declarat Adrian Sârbu, la ieşirea de la sediul central DNA.

Patronul Mediafax a precizat că interceptările au fost făcute într-un dosar, închis între timp, în care a fost chemat în anul 2013 şi care viza Realitatea TV.

“Se pare că eram considerat un fel de cumpărător al postului Realitatea. Dosarul s-a închis aici, s-a dus în altă parte. E pentru prima oară când le ascult, eu nu am ce să le reproşez procurorilor, eu am venit să aud aceste ascultări şi dacă voi considera că sunt făcute nejustificat, voi încerca să iau măsuri în ceea ce mă priveşte şi să-mi apăr drepturile”, a completat Adrian Sârbu.

Printre interceptări se află şi una obţinută cu 13 zile (12 august 2013) înainte de emiterea mandatului de ascultare şi care a fost realizată în baza unui mandat emis pe numele altei persoane.

La intrarea de la DNA, Sârbu, care este patronul grupului Mediafa, le-a spus jurnaliştilor că va face mai multe declaraţii la ieşire, arată stiripesurse.ro

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite