Administrator suspectat de o evaziune de 2,3 milioane de lei, audiat în urma unor percheziţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii ilfoveni au audiat miercuri un administrator a două societăţi comerciale FOTO Adevărul
Poliţiştii ilfoveni au audiat miercuri un administrator a două societăţi comerciale FOTO Adevărul

Poliţiştii ilfoveni au audiat miercuri un administrator a două societăţi comerciale, în urma unor percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, fiind suspectat că în ultimii trei ani nu a înregistrat în contabilitate veniturile obţinute de firme, producând un prejudiciu de aproximativ 2,3 milioane de lei.

Percheziţiile au fost făcute de poliţişti în Bucureşti şi Ilfov, la sediul unei societăţi comerciale, la un punct de lucru şi la domiciliul administratorului, fiind ridicate sisteme de calcul şi documente financiar-contabile, care urmează să fie expertizate, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Ilfov.

Bărbatul care administrează cele două firme, cu obiect de activitate prestarea de servicii în domeniul instalaţiilor electrice, va fi audiat la sediul Poliţiei Ilfov. Anchetatorii vor decide, la finalul audierii, dacă acesta va fi reţinut pentru evaziune fiscală şi delapidare.

„În fapt, în perioada 2010-2013, cel în cauză nu ar fi înregistrat în contabilitate veniturile obţinute din activităţile comerciale desfăşurate, în vederea sustragerii de la plata impozitului pe profit, a TVA-ului aferent şi a impozitului pe dividende, creând astfel un prejudiciu bugetului de stat de aproximativ 2.300.000 de lei”, a precizat Poliţia Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite