Administraţia Penitenciarelor face angajări. Sunt puse la bătaie 122 de posturi de poliţişti de penitenciare în sectorul medical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aparatul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) şi 38 de unităţi subordonate scot la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 122 de posturi de agent în cadrul sectorului medical, potrivit unui comunicat al ANP.

 Posturile scoase la concurs sunt: asistent medical generalist - 76, asistent medical farmacie - 15, asistent medical igienă - 13, asistent medical stomatologie - 9, asistent medical laborator - 4, asistent medical radiologie - 1, tehnician dentar - 3, statistician - 1.

Condiţiile necesar a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-urile web ale Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, penitenciarelor, centrelor de detenţie sau educative, Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, la secţiunea Carieră ori la sediile unităţilor organizatoare. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structurile de resurse umane din teritoriu.

Lista posturilor disponibile 

ANP precizează că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

tabel posturi anp
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite