Adjunctului şefului de la Jandarmerie, generalul Neculai Bontic, audiat de procurorii anticorupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Generalul Neculai Bontic, adjunctul Inspectorului General al Jandarmeriei Române, a fost audiat luni de procurorii militari anticorupţie, în legătură cu un dosar în care sunt verificate mai multe achiziţii făcute de instituţie în ultimii ani.

Generalul Neculai Bontic s-a prezentat în această după-amiază, însoţit de avocatul său, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a dat o declaraţie în legătură cu un dosar în care sunt verificate mai multe achiziţii făcute de Jandarmeria Română în anii precedenţi. De asemenea, acesta a mai fost întrebat şi despre presupuse fapte de corupţie, comise de şefi ai Jandarmeriei, precizează Mediafax.

La ieşirea din sediul DNA, Neculai Bontic a spus că a dat o scurtă declaraţie în faţa anchetatorilor, că pe numele său nu este începută urmărirea penală şi că este foarte probabil să mai revină în faţa procurorilor militari anticorupţie.

Bontic nu a vrut să comenteze natura cercetărilor din acest dosar, arătând doar că autorităţile trebuie să-şi facă treaba.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite