Adi Minune şi-a dat demisia din funcţia de consilier local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Simionescu, cunoscut publicului larg sub numele Adi Minune, şi-a dat demisia din funcţia de consilier local la primăria Ştefăneşti, ca că nu mai fie chemat la Agenţia Naţională de Integritate să dea explicaţii privind bunurile sale.

"Dacă aş fi chemat să dau explicaţii despre averea obţinută ilegal, aş înţelege. Dar aşa, să mă cheme la şase luni să mă întrebe ce cadouri am mai primit?!", a declarat supărat cântareţul de manele.

Potrivit acestuia, în calitatea sa de consilier local ar fi încasat lunat doar 94 de lei.

"Câştig foarte suficient, sau mai bine decât suficient ca să-mi ţin familia. Din indemnizaţia de consilier eu luam 94 de lei. Am trecut ieri pe la primărie să-i anunţ că îmi dau demisia şi am ridicat indemnizaţia pe două luni, că uitasem să o ridic", a mai declarat fostul consilier local.
 "Eu pentru oameni am făcut multe începând din 1993. Am dat vedere, am operat şchiopi, am cumpărat proteze. Şi nu am cerut chitanţă", a adăugat Adi Minune.

ANI: Adi Minune nu poate justifica peste 100.000 euro

Agenţia Naţională de Integritate a costatat în urmă cu două săptămâni că Adi Minune nu poate justifica peste 100.000 de euro. ANI a decoperit atunci că există o diferenţă considerabilă între averea dobândită de cântăreţ pe timpul mandatului de consilier local în comuna Ştefăneşti, judeţul Ilfov, şi veniturile pe care le-a realizat în perioada 2008-2010.

Adi Minune este acuzat că a făcut tranzacţii bancare suspecte, că nu a plătit impozitele din veniturile din activităţi comerciale, din salarii şi din drepturi de proprietate intelectuală şi că s-a făcut că uită de achiziţionarea unui teren, pentru ca acesta să nu fie impozitat.

ANI a sesizat Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) şi Oficiul Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite