Adevărul Live: Europa dă bani. Printre priorităţi, refacerea sistemelor de sănătate. Noi ce-am vrea?

Adevărul Live: Europa dă bani. Printre priorităţi, refacerea sistemelor de sănătate. Noi ce-am vrea?

Foto: Eduard Enea

UE dă bani, dar nu lasă Statele Membre să facă ce vor cu ei. Indică priorităţi, printre care sistemele de sănătate, cele pe care actualul prim val al pandemiei de Covid-19 le-a arătat a fi vulnerabile sau chiar extrem de vulnerabile. .

Teoretic, aceasta ar trebui să fie o prioritatea României. În ce sens? Cine va decide asupra a ceea ce trebuie făcut, asupra a ce trebuie aruncat, înnoit sau, la modul ideal, construit din temelii? Sau, din nou, subiectul rămâne la stadiul de declaraţii, promisiuni şi angajamente patetice bune de folosit exclusiv în perioada aceasta pre-electorală?
 
 Începând cu ora 14, pe Adevărul LIVE, jurnalistul Cristian Unteanu îl invită la o discuţie pe acest subiect pe unul dintre medicii eminenţi ai României, chirurgul Irinel Popescu, personalitate recunoscută de plan internaţional, cu o expertiză îndelungată nu numai în profesia sa unde de mulţi ani a atins nivelul de xcelenţă, ci şi în managementul sistemului sanitar din ţara noastră.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: