Adevărul Live: România şi provocările de securitate ale anului 2019

România şi provocările de securitate ale anului 2019

Neîndoilelnic, vor fi multe şi extrem de diverse. Nu urmează să apară ca nişte fulgere pe cer senin, ci vor fi dezvoltări a ceea ce deja se anunţă, spectaculos, sub ochii noştri. Europa, şi România odată cu ea, va fi pusă în faţa unor alegeri strategice dificile, dictate de probleme interne care sunt aproape de punctul de explozie, sau altele externe, influenţate de logica dură a războiului pentru resurse şi zone de influenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 

Ce ar trebui să ne intereseze în mod deosebit, în ce sens ar trebui concentrate activităţile grupelor de analiză şi prospecţie ale instituţiilor statului, în ce măsură avem pregătite planurile necesare pentru a face faţă unor situaţii extreme? Căutăm răspunsuri în emisiunea de la ora 13.00, la Adevărul LIVE, în care jurnalistul Cristian Unteanu îl are ca oaspete pe generalul de armată Constantin Degeratu, fost şef al Marelui Stat Major şi fost consilier prezidenţial pe probleme de apărare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: