Acoperitul s-a descoperit în faţa lui Hristos

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii acoperiţi ai serviciilor secrete ar trebui să acţioneze în interesul protejării statului pe care îl reprezintă. Al tuturor cetăţenilor acelui stat. Şi atunci de ce se simte Robert Turcescu vinovat în faţa publicului şi în faţa lui Dumnezeu? Se presupune că orice a făcut în această calitate a făcut-o cu bună-credinţă în interesul propriei ţări.

De mic am învăţat că armata este apărătoarea patriei şi tot ceea ce face, face în interesul naţional. Că e o mândrie să-ţi serveşti ţara şi sa fii un ofiţer al armatei române. Acoperit, descoperit, infanterist sau vânător de munte, militar te numeşti. Robert Turcescu, care a negat o perioadă lungă de timp această apartenenţă, astăzi o recunoaşte şi îşi cere scuze pentru ea.  

În faţa lui Dumnezeu şi a publicului larg, pe blogul personal, Robert Turcescu se destăinuie alegând să nu fie un “Iudă în faţa lui Christos”. Aşteaptă oprobiul public după ce a cugetat ani întregi la această mărturisire. Un locotenent colonel al Armatei Române se simte ruşinat pentru apartenanţa la această instituţie. Singura explicaţie pentru această abordare este cea spirituală şi jurnalistul a invocat judecata Divină în decalaraţiile pe care le-a făcut în această seară la un post de televiziune.

Greu de digerat din orice perspectivă ai privi această problemă.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite