Accidentul în care a fost implicată maşina în care se afla ministrul Lucian Bode, preluat de Parchetul Militar Bucureşti. Care este motivul declinării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina în care se afla ministrul Lucian Bode, surprinsă de  către un motociclist aflat în trafic. Imagine: Adevărul
Maşina în care se afla ministrul Lucian Bode, surprinsă de  către un motociclist aflat în trafic. Imagine: Adevărul

Dosarul penal în care se fac cercetări în legătură cu accidentul auto în care a fost implicat ministrul Transporturilor Lucian Bode a fost declinat de către Parchetul Piteşti către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.

Parchetul Militar a preluat acest dosar, deoarece şoferul care conducea maşina în care se afla ministrul Bode este angajat al Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), transmite Agerpres.

Autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat duminică într-un accident rutier pe DN7, în zona localităţii Drăganul, din judeţul Argeş.

Din primele cercetări, autoturismul în care se afla ministrul a intrat pe contrasens şi a lovit un alt vehicul care circula regulamentar.

Conform unor imagini filmate de un motociclist aflat în trafic, maşina în care se afla Bode, având semnalele acustice şi luminoase pornite, a intrat pe contrasens şi a depăşit o coloană de maşini, deşi avea interzis, fiind linie continuă. La scurt timp, maşina s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus şi s-a oprit într-un gard.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că ministrul Transporturilor nu ar trebui să demisioneze în urma accidentului, arătând că nu poate fi comparat cazul lui Gabriel Oprea cu cel al lui Lucian Bode, având în vedere că acesta din urmă nu a folosit coloana oficială.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite