Accident transmis live. Maşina fără şofer la volan se răstoarnă într-un şanţ: „Aşa se conduce, din spate! Te călăreşti, faci un copil, o aia, uitaţi-vă, bă!” | VIDEO

Accident transmis live. Maşina fără şofer la volan se răstoarnă într-un şanţ: „Aşa se conduce, din spate! Te călăreşti, faci un copil, o aia, uitaţi-vă, bă!” | VIDEO

Un şofer a înregistrat propriul accident, după ce a blocat volanul cu o sticlă şi s-a asezat pe bancheta din spate. Foto Captură Video

Un bărbat s-a răsturnat cu autoturismul Peugeot într-un şanţ, după ce a blocat volanul cu o sticlă de apă şi s-a pus pe bancheta din spate. El a înregistrat accidentul, în ceea ce pare a fi un live pe reţelele de socializare, spunând că „bă, ia uitaţi bă aici cum se conduce, sunt în spate!”.

Ştiri pe aceeaşi temă

După aproape un minut, maşina a început să vireze la dreapta, iar „şoferul” şi cealaltă persoană din maşină nu au putut să recapete controlul. 

Imaginile au apărut pe internet şi s-au viralizat în scurt timp, ajungând chiar şi pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol. Reprezentanţii instituţiei ataşează un mesaj amuzant filmuleţului:„ Atunci când nici pilotul automat al propriei tale maşini nu te suportă...”

Text din video:

„Bă, ia să vă mai arăt ceva, bă, ia uitaţi bă aici cum se conduce, sunt în spate! Nu e nimeni la volan! Aşa se conduce, din spate! Te călăreşti, faci un copil, o aia, uitaţi-vă bă, nu e nimeni la volan. Se vede clar, da, suntem pe autostradă! Hahaha! Băi, eşti nebun la cap! Ştiţi cine conduce, sticla asta de apă!", se lăuda individul, înainte de ajunge în şanţul de lângă autostradă.

După accident, cealaltă persoană din maşină a spus: „Opreşte, stinge, să nu ne vadă şi să cheme poliţia!”.

Nu există informaţii clare privind data şi locul producerii accidentului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările